Сторінка 3 – Відгуки - Carlson, B-6 Liquid, Natural Berry Lemonade, 4 рідкі унції (120 мл) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 22.11.2021
338
2
5
17
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Опубліковано 12.09.2023
281
21
7
342
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Арабська

Якість чудова. Я отримав його в червні, і я замовив його з кількома добавками, щоб підтримати свого сина під час сеансів мовлення, тому що йому не вистачає B6, який відіграє роль у мовленні. Хвала Богу. Мій син отримав багато користі від сеансів і добавки підтримали прискорення результатів. Інгредієнти та кількість достатні. Я використовую його по ковпачку двічі на день. Я змішую це для нього з водою чи соком. Оскільки він не сприймає лише смак, його нервує система розвивалася на краще, хвала Богу, і я помітив її ефективність і вплив на бажання. Це означає, що він почав приймати багато видів їжі після того, як він був вибірковим. Це, звичайно, не єдина причина, тому що, як Я сказав вам, я багато працював над цим, і я, звичайно, купив ліки лише після огляду та аналізу, а упаковка все ще в ній і збережена. Охолодіть після відкриття

22869356-f6bb-47dd-a1a4-70878e937e82
Опубліковано 22.03.2024
28
0
1
7
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська

Він пропонує зручний і ароматний спосіб збільшити споживання вітаміну B-6. Хоча важливо зазначити, що вітамін B-6 у цій добавці походить із піридоксину гідрохлориду, а не з P5P, він все ще забезпечує корисний спосіб включити цю важливу поживну речовину у ваш розпорядок дня. Що виділяє цей продукт, так це його чудовий смак ягідного лимонаду, завдяки якому його приємно вживати окремо або змішувати з улюбленим соком чи навіть кавою. Універсальність смаку дозволяє легко інтегрувати його у вашу щоденну рутину без будь-якого неприємного присмаку. Хоча деякі можуть віддати перевагу P5P, Carlson's B-6 Liquid пропонує зручну альтернативу зі смаком, який точно сподобається. Незалежно від того, чи прагнете ви підтримати загальний стан здоров’я чи спеціально націлені на споживання вітаміну B-6, ця рідка добавка стане смачним і ефективним рішенням. Якість хороша. Будь ласка, не забудьте покласти в холодильник після відкриття.

Опубліковано 24.07.2023
269
375
0
392
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська

Вибір зробили на користь цього варіанта вітаміну В6 саме тому, що один з небагатьох варіантів на сайті в рідкій формі. На момент замовлення – єдиний. Замовляли для прийому дитині. Спільно з магнієм. І якщо варіанти магнію в порошку для розведення у воді широко представлені на сайті, то вітамін В6, необхідний метаболізму магнію, був єдиний в рідкому вигляді. Спільний прийом магнію та вітаміну В6 добре позначився на поповненні заліза у дитини. Вітамін В6 разом із вітаміном В9 (фолієва кислота) сприяє дозріванню еритроцитів. Крім цього вітамін В6 має потенціал піднімати рівень соляної кислоти для кращого перетравлення тваринного білка як джерела заліза і вітаміну В12. Що сприяє вирішенню проблеми залізодефіциту. Як результат: дитина перестала відмовлятися від м'яса, налагодилося травлення та засвоєння. Вирішили питання зниженого заліза. Додалося енергії. З огляду на прийому з магнієм побачили позитивний вплив і нервова система. Дитина стала менш примхливою. З'явилося більше посидючості, концентрації уваги і під час завдань на розвиток (підготовка до школи). На смак вітаміну В6 не скаржився. Ягідний смак кращий за содовий присмак магнію гліцинату, який приймали разом з цим вітаміном В6) Упаковка: пляшка темне скло, упакована в пухирчасту плівку. Що допомогло уникнути проблем (проливання, бій) під час пересилання.

ecdff4b1-194d-44fe-846f-870df5dc7e3b